Autocars Buggenhoudt voor alle personenvervoer

 

Autocars Buggenhoudt uit Brussegem (Merchtem) is uw specialist in alle personenvervoer. Dankzij de gunstige ligging van het bedrijf kunnen de reisbussen snel de grote centra bereiken zoals Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven.

 

Patrick Buggenhoudt leidt zijn bedrijf al meer dan dertig jaar, wat hem een begrip in het autocarvervoer maakt. Het bedrijf staat garant voor kwaliteitsreizen met een perfecte begeleiding. Veiligheid onderweg is daarbij een van de belangrijkste zorgen. Een zorg die we als plicht zien en strikt nakomen. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat onze vier bekwame chauffeurs hun rij- en rusttijden steeds respecteren.

 

Wij verzorgen reizen in zowel binnen- als buitenland. Dat doen we voor scholen, verenigingen, groepen en bedrijven met een van onze vier luxe autobussen. De touringbussen bieden plaats aan 50 of 82 reizigers en zijn voorzien van een aanhangwagen.

 

Natuurlijk helpen wij ook u graag bij de organisatie van uw reis op maat. U kunt ons inschakelen voor luchthavenvervoer, schoolbusvervoer, skivakanties endagtrips. Kortom, als u op zoek bent naar een specialist in personenvervoer, dan is Autocars Buggenhoudt het juiste adres.

 

Reserveer een reis via telefoon, fax, email, of in ons kantoor!

 

Een aantal foto's